Portfolio

Sinds 2019 ben ik als freelance journalist actief. Hierbij schrijf ik onder andere voor FLOOR Magazine, MEST Magazine en online lokaal jongerenplatform BeleefAltena. Ook combineer ik graag journalistiek en design, om zo tot nieuwe vertelvormen te komen.  Hieronder staan een paar voorbeelden van mijn werk. Wil je nou meer zien? Neem dan even contact op.

Interview met Nicolaas Veul over het tv-programma 100 dagen in je hoofd

Saskia Buttgereit is de enige vrouw op de bouw

Foto: About.Today

Hoe kunst en design kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld

Over mij

Mijn naam is Marel van Andel en ik ben een freelance journalist. Daarnaast ben ik momenteel bezig met een master in Culture Studies in de richting Art and Media aan Tilburg University. Als journalist schrijf ik het liefst over kunst en cultuur en duurzaamheid. Maar ook  met andere onderwerpen kan ik uit de voeten. Verder schrijf ik ook wel eens websiteteksten of blogartikelen. 

Naast dat ik me dus graag bezig houd met mensen interviewen en verhalen maken ben ik ook actief als vrijwilliger in het Taalcafé van Vluchtelingenwerk en de bibliotheek. Hierbij praten we op een informele manier Nederlands met elkaar, bijvoorbeeld over het nieuws. Op die manier leren de mensen die langskomen de taal, maar begrijpen ze ook beter wat er gebeurt in Nederland.

Contactgegevens

Heb je ergens een tekst of een vernieuwend idee om een verhaal te vertellen voor nodig?

Neem dan gerust contact met me.

Kvk: 76170292